خاتمی با بیان اینکه وزارت اطلاعات و قوه قضاییه مسئول است که این امر را پیگیری کنند، تصریح کرد: من از آقای روحانی دفاع نمیکنم بلکه از حق ملت، مصلحت و امنیت ملت دفاع می کنم، این جریانات امنیت ملت را به هم میزنند تعداد اقدام کنندگان کم است ولی زور شان زیاد است!
رئیسجمهور اسبق کشورمان ادامه داد: وجود این جریانات طالبانی، خشن، نشانه آزادی بیان و آزادی فکر نیست، نشانه تخریب و دهن کجی به آرای ملت و تصمیمات رهبری و فضایی است که در جامعه ما ایجاد شده است.
سید محمد خاتمی در دیدار با جمعی از ایثارگران و جانبازان و آزادگان 92/7/7خاتمی به همراه موسوی در نامهای مشترک به رییس دستگاه قضا، برخورد با اغتشاشگران -که بهنام این افراد، جان و مال مردم را هدف قرار داده بودند- و محرکان و برنامهریزان فتنه را ناسازگار با معیارهای جمهوری اسلامی خواندند. معنای این نامه این بود که دستگاه قضایی باید این افراد را آزاد بگذارد تا کشور را به اغتشاش بکشند. این موضع خاتمی، یادآور موضع او در فتنه کوی دانشگاه تهران بود که خواستار مدارا با اغتشاشگران شد.
این دو در نامه خود آورده بودند: “دستگیری این شخصیتها و افرادی که غالبا نقش فعال و مؤثری در خدمت به مردم کشور و جلوگیری از خشونت و رفتارهای غیرمدنی دارند، نهتنها مشکلی را حل نخواهد کرد، بلکه موجب تخریب افکار عمومی و تشدید نگرانی و ناآرامیهاست… ”
روز ۲۷ خرداد ۸۸ سید محمد خاتمی، رئیس جمهور اسبق کشورمان که این روزها پای ثابت مراسمات فرهنگی و سیاسی شده است روز گذشته سخنانی را بر زبان رانده است که با گذشته ی وی در فتنه ی 88 هیچ همخوانی ندارد.
نگاهی به دو موضع بالا برای آنها که می خواهند اندکی منصفانه بیندیشند به خوبی روشن می کند که آیا خاتمی به دنبال اجرا و احیای قانون است یا خیر؟
به راحتی می توان تفاوت دو موضع بالا را دید که این حضرات تنها آنجا که قانون به نفعشان سوت می زند نتیجه ی بازی را می پذیرند وگرنه به زیر شطرنج رقابت سیاسی می زنند و ...
به راحتی می توان فهمید کجا این حضرات قانون برایشان مهم است و باید پاسداری شود.
به راحتی می توان یافت که کجا این آقایان نظر رهبری را محترم می دانند و از لزوم احترام به آن می گویند.
البته احتمال دیگری هم وجود دارد و ما هم امیدواریم آن احتمال دیگر درست باشد و آن این است که خاتمی از گذشته ی نامناسب خود در فتنه ی 88 توبه کرده باشد!!