توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 21037
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۵۸
اخبار ویژه روزنامه کیهان
احزاب لنینیستی هم مثل اصلاح‌طلبان رفتار نمی‌کنند
معاون وزیر ارشاد در دولت اصلاحات، برخورد تند با الهه راستگو عضو شورای شهر تهران را نخستین تصفیه‌حساب سیاسی اصلاح‌طلبان پس از انتخابات توصیف کرد.
احزاب لنینیستی هم مثل اصلاح‌طلبان رفتار نمی‌کنند

*احزاب لنینیستی هم مثل اصلاح‌طلبان رفتار نمی‌کنند
معاون وزیر ارشاد در دولت اصلاحات، برخورد تند با الهه راستگو عضو شورای شهر تهران را نخستین تصفیه‌حساب سیاسی اصلاح‌طلبان پس از انتخابات توصیف کرد.علی‌اصغر رمضان‌پور در سایت روزآنلاین نوشت: اصلاح‌طلبان هفته گذشته نخستین تصفیه سیاسی خود را با اخراج الهه راستگو انجام دادند. توضیح رسمی این اخراج یا به تعبیر دیگر مجازات سیاسی چندان مهم نیست. حتی این هم چندان مهم نیست که اقدام خانم راستگو در رای دادن به محمدباقر قالیباف به عنوان شهردار تهران درست بود یا نه. مهم این است که گروهی که به تازگی شریک قدرت در ایران شده‌اند درست یک ماه پس از به قدرت رسیدن، یکی از چهره‌های خود را که زمانی نماینده مجلس بوده اخراج کرده‌اند. این فرد رئیس سازمان زنان یک حزب بوده است و عضو تشکل سیاسی زنان اصلاح‌طلب. او از هر دو منصب خود به دلیل رای دادن در مخالفت با نظر اکثریت هم حزبی‌ها یا هم جبهه‌ای‌های خود اخراج شده است. این نشانه‌ای از عدم مدارای سیاسی درون یک گروه سیاسی مدعی حمایت از مدارای سیاسی و اعتدال و میانه‌روی است.
وی می‌افزاید: در دنیا بر اساس یک درس تاریخی به تدریج حتی احزاب چپ هم شیوه لنینیستی تصمیم‌گیری بر اساس سانترالیسم سازمانی را کنار نهادند و به حق فرد در درون گروه برای برخورداری از حقوقی برابر با رهبری گروه گردن نهادند. چنین بود که سنت اخراج سازمانی یا حزبی به عنوان یکی از ناپسندترین رفتارهای سیاسی در جبهه‌ها و گروه‌های سیاسی حامی دموکراسی شناخته شد. این باور، درست در نقطه مقابل رفتاری قرار دارد که از سوی گروه‌های اصلاح‌طلب در مورد خانم راستگو اعمال شده است.وی تلویحا اصلاح‌طلبان را به رفتار مافیایی متهم کرد و نوشت: اخراج راستگو در پی سیل فضاسازی رسانه‌ای اعمال شده و این گمان را ایجاد می‌کند که سران اصلاح‌طلب در ایران از رسانه‌های خود برای فضاسازی برای اعمال مجازات‌های حزبی و سیاسی بهره می‌گیرند؛ امری که خود به خود اعتبار همگانی این رسانه‌ها را در رعایت بی‌طرفی رسانه‌ای مورد تردید قرار می‌دهد.


*این پول‌شویان شریف!

یک روزنامه زنجیره‌ای مدعی شد تلاش برای برکناری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حرکتی برای اصلاح یک حرکت سیاسی است.
این روزنامه با تیتر «بازنگری در انتصاب سیاسی رئیس دانشگاه آزاد» در صفحه اول خود مدعی شده که قرار است با برکناری رئیس این دانشگاه به سیاسی‌کاری پایان داده شود.این تحرک از یک سو نشان می دهد تکذیب اولیه خبر «تقلای افراطیون برای برکناری رئیس دانشگاه آزاد»، اصل خبر درست است و ثانیا این سؤال را پیش می‌کشد که سیاسی‌کاران واقعی چه کسانی هستند؟ آیا کسانی که می‌خواستند در پوشش وقف، اموال 250 هزار میلیارد تومانی این دانشگاه متعلق به مردم را اختصاصی و فامیلی کنند، به عنوان سیاست‌بازی سزاوارتر نیستند؟ آیا غیر از این است که بنا به اعترافات مستند حمزه کرمی، آقای «م - ه‍» با دستبرد به اموال این دانشگاه و پولشویی‌های چند میلیاردی، این مبالغ هنگفت را صرف مخارج انتخاباتی و سپس راه‌اندازی سایت‌های تخریبی علیه نظام می‌کرد و همین فرد تا مدت‌ها با وجود فرار به لندن، از حقوق مفت دانشگاه آزاد برخوردار بود؟!


*اسرائیل حریف ایران نیست و می‌ترسد آمریکا ایران هسته‌ای را بپذیرد

اسرائیل نگران است که مذاکرات هسته‌ای نهایتا به پذیرش ایران هسته‌ای منجر شود و به همین دلیل به لفاظی و تحریک آمریکا علیه ایران می‌پردازد.روزنامه سعودی الحیات ضمن انتشار این تحلیل، به لفاظی‌های گاه و بیگاه نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و نوشت: اظهارات نتانیاهو درباره پرونده هسته‌ای ایران به این معنا است که تا زمانی که در برابر ایران خط قرمزی تعریف نشود نمی‌توان از اسرائیل چیزی را انتظار داشت، و این دو وجه دارد، اول این که نشان می‌دهد تا چه اندازه بی‌اعتمادی در سیاست باراک اوباما در برابر ایران پررنگ است، به گونه‌ای که نتانیاهو نمی‌خواهد برای حمله نظامی به ایران در هر مرحله‌ای که خود لازم ببیند از اوباما کمک بگیرد و دیگر این که نتانیاهو از این که اوباما در برابر ایران هسته‌ای تسلیم شود به شدت نگران است. از سوی دیگر نشان می‌دهد که نتانیاهو خوب می‌داند که نمی‌تواند در حال حاضر به ایران حمله نظامی کند، این مسئله باعث می‌شود تا بیش از پیش تحت فشار باشد، برای همین تلاش می‌کند تا این فشار را از روی دوش خود برداشته و متوجه اوباما کند که تاکنون در این کار هم کاری از پیش نبرده است.
این تحلیلگر می‌افزاید: مطالعات جدیدی که مرکز بگین- سادات اسرائیل انجام داده نشان می‌دهد که در ایران کسی نیست که بر سر پرونده هسته‌ای‌اش بحث و جدلی داشته باشد، ایرانی‌ها معتقدند که می‌توانند اسرائیل را ویران کنند چرا که یک منطقه کوچکی است که نیمی از ساکنان یهودی آن در سه شهر بیت‌المقدس، تل‌آویو و حیفا زندگی می‌کنند و ویرانی دو شهر از این سه شهر فاجعه‌ای بزرگ برای اسرائیل رقم خواهد زد. این مطالعه تاکید می‌کند که ایران همه ابزارهای تکنولوژیکی لازم برای حمله نظامی به اسرائیل را در اختیار دارد.در بررسی مرکز مطالعات بگین- سادات در پاسخ به این سؤال که آیا اسرائیل واقعا به فکر حمله نظامی به ایران است، آمده است که دلایل متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد اسرائیل قصد چنین کاری را ندارد، حمله نظامی فقط برای ‌مدت کوتاه کارساز است، علاوه بر آن در صورت وقوع چنین حمله‌ای ایران حق خود می‌داند که دست به عملیات انتقامی علیه اسرائیل بزند که چنین کاری می‌تواند ضرر بزرگی بر روابط ایالات متحده و اسرائیل وارد کند.
اسرائیل دقیقا نمی‌داند که واکنش ایران در مقابل حمله نظامی‌اش چه خواهد بود.الحیات در پایان نوشت: حقیقت این است که اظهاراتی که نتانیاهو علیه ایران به کار می‌برد بیشتر برای تحریک آمریکا برای فشار بیشتر به ایران به جای پیگیری مذاکرات برای حل دیپلماتیک- سیاسی پرونده هسته‌ای ایران است که در نهایت زمینه را برای قبول ایران هسته‌ای فراهم می‌کند. این چیزی است که اسرائیلی‌ها از آن می‌ترسند، توافقی که اگر در صورت قبول مصالح اعراب خلیج‌فارس به ویژه عربستان و حفظ ثبات منطقه حاصل شود، کابوس اسرائیلی‌ها را تکمیل می‌کند.
Share/Save/Bookmark