توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 72844
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۵۸
شورای پژوهش شهرداری باید به محلی برای تصمیم‌سازی‌های علمی تبدیل شود
شورای پژوهش شهرداری باید به محلی برای تصمیم‌سازی‌های علمی تبدیل شود
به گزارش خط نیوز، نادر نوروزی در نشست شورای پژوهش شهرداری کرمانشاه با تاکید بر لزوم برگزاری منظم، مستمر و هدفمند جلسات شورای پژوهش اظهار کرد: شورای پژوهش نباید صرفاً به اجرای طرح‌های تحقیقاتی محدود شود، بلکه باید به محفلی برای گفت‌وگوهای تخصصی و بهره‌گیری از خرد جمعی در حل مسائل شهری تبدیل شود.
وی با اشاره به اهمیت تشکیل کارگروه‌های تخصصی متشکل از اساتید دانشگاه و صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف افزود: خروجی این کارگروه‌ها باید تبدیل به راهکارهای علمی و عملیاتی برای حل مسائل مشخص شهری شود.

شهردار کرمانشاه ضمن تأکید بر نقش پژوهش در تبیین حقوق شهروندی پیشنهاد کرد: در کارگروه حقوقی، تمرکز ویژه‌ای بر آموزش و ترویج حقوق شهروندی صورت گیرد تا این مفاهیم به شکلی مؤثر در جامعه نهادینه شود.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه‌های عمرانی و شهرسازی از کارگروه‌های مربوطه خواست تا با ترسیم نقشه راه سالانه از جمله تعیین تعداد جلسات تخصصی در سال ۱۴۰۴ به شناسایی و تحلیل علمی مسائل پرداخته و در نهایت راهکارهای اجرایی ارائه کنند.

نوروزی همچنین بانک ایده شورای پژوهش را گامی مثبت در جهت بهره‌گیری از نوآوری دانست و تأکید کرد: ایده‌های برتر باید شناسایی، به پروژه‌های اجرایی تبدیل و با ذکر نام صاحبان ایده اجرا شوند. حفظ حقوق معنوی صاحبان فکر نشان‌دهنده احترام به دانش و خلاقیت شهروندان است.

وی در ادامه از طرح پژوهشی «آسیب‌های حرکتی» ارائه‌شده توسط اساتید دانشگاه رازی به عنوان طرحی قابل اجرا یاد کرد و گفت: شهرداری از اجرای این طرح حمایت می‌کند.

شهردار کرمانشاه همچنین با اشاره به طرح ارائه‌شده از سوی جهاد دانشگاهی، «هویت شهر» را یکی از موضوعات محوری در سیاست‌های فرهنگی شهرداری دانست و بیان کرد: برای احیای فرهنگ غنی کرمانشاه باید تاریخ اجتماعی، سیاسی و سبک زندگی مردم در ۱۰۰ سال گذشته مورد پژوهش قرار گیرد تا بتوان هویت شهر را به شکل مستند معرفی کرد.
Share/Save/Bookmark