به گزارش گروه سیاسی خط نیوز: این روزها کرمانشاه در التهاب انتخاب مدیران است. البته این رویه و سلوک تقریبا در هر دولتی وجودی تمام و کمال داشتهُ، قابل انکار نیست و اگر استان ما در زمینه های مختلف در فشارهای عجیبی است و از بیکاری تا فقر در صدر جدول قرار دارد در دعواهای بی حاصلُ، سرمایه سوز و به غایت دنیاطلبانه سیاسیون قدرت طلب و فاقد تقوا و اخلاق حداقلی هم در صدر جدول کشور قرار دارد و شاید همین نکته ی دوم عامل آن همه مشکلات نخست است!
جدالهای غیر سودآور به حال عموم مردم در پس زمینه های قدرت امری متداول در استان ماست که در این جدالهای نامیمون، انسان های خدوم و برگزیده ای ذبح منافع سیاه عده ای قدرت طلب فاقد مبنا قرار گرفته و بر مصداق: چون غرض آمد هنر پوشیده شدُ، خیل عظیمی از نیروهای مومن، انقلابی، کاردان و پاک دست به واسطه ی همین نگاههای قبیله گرایانه، صرفا سیاست زده و منفعت پرستانه از صحنه مدیریت استان کنار زده شده اند
واقعیت تلخ آن است که این رویکرد خسران بار تقریبا در اکثر دولت ها رسوب کرده و تفاوتی هم نداشته که از چه قماش و نحله و دسته ای باشی! بی تابی مزمن والتهاب بدون درمان این استان و سیاسیون آن امری متقدم است وبه دولت متاخر هم ارتباط خاصی ندارد هر چند در این دولت، شکستن نیروهای مومن،انقلابی و کاردان در استان کرمانشاه فزونی عجیب و غریبی گرفته است.
علاوه بر این رویکرد خسارت آمیز اتخاذ شده در این دولت وجه غالب دیگری نیز به خود گرفته.و آن هم
غلبه ی نابالغانه، خلاف عقل و شرع و غیرمدبرانه ی ارادت سالاری ورفیق بازی است که در جای خود موجب تحیر و تاسف است!
به هر حال رویکرد فعلی که دولت در بیش از ۹۰ درصد موارد به دنبال گماشتن نیروی وابسته به جریان سیاسی خویش استُ، امر غریبی نیست اما این رویکرد اصلا و ابدا نمی تواند بر قامت سیاست زده ی خویش جامه ی (وفاق) را بپوشاند!
(وفاق) معنی گسترده ای دارد که این دولت نه توان، نه ظرفیت و نه میل آن را دارد که به سمت معنایش گام بردارد! دولتی که ستاد تبلیغاتیش به مخالفان انگ طالبانیسم می زند کجا می تواند از وفاق دم بزند؟ دولتی که بسیاری از شایستگان را تنها به دلیل تفاوت تفکر سیاسی به حاشیه رانده استُ، چگونه می تواند خود را علم دار وفاق قلمداد کند؟ لذا شایسته آن است که دولت فعلی برای حفظ آبروی خویش و جلوگیری از الصاق برچسب کذب گویی از لفظ وفاق کمتر استفاده کند یا آنکه مصداقش را تغییر دهدٌ ، مثلا آن را وفاق بین جریان سیاسی خویش بخواند!!
در شاکله امروز دولت، ارادت سالاری ورفیق بازی بیشتر نمود داشته ودارد تا وفاق. این ادعا یک ادعای سیاست زده و نادرست نیست، نگاهی به انتصابها این واقعیت را بسیار روشن می کند که از صدر تا ذیل دولت در گیر و دار رفاقت بازی و ارادت سالاری به سر می برد. از دختر وزیر اسبق دولت إصلاحات تا وضعیت فعلی و کشمکشهای سیاسی و نخبه سوز دوستان قدیمی رییس جمهور در کرمانشاهُ، نشانه های این رفیق بازی بسیار شفاف است!
این ارادت سالاری و رفیق بازی تا آنجا در حال توسعه است که کسی که عالیترین مصدر آن مدیریت کوچکی در یک شهر بوده را به یک منصب ملی می گمارند که این کار نه تنها اشتباه کبیری است بلکه خطای کثیری را هم به دنبال خواهد داشت
از سوی دیگر زخم خوردگان فتنه را در راس امور قرار دادن مهم ترین اشتباه حاکمیت وحکمرانی دولت فعلی است. کسانی که به امنیت کشور رحم نکردند و به واسطه قدرت طلبی خویش مملکت را تا مرز سقوط کشاندند و عامل ایجاد تحریم های فلج کننده در دوران اوباما شدندُ، چگونه می توانند در این دولت موثر باشند و به حال مردم دل بسوزانند آن هم در شرایطی که از گذشته خود عبرت نگرفته و به آن افتخار هم می کنند؟
علی ایحال بر همه این مافات اگر ارادت سالاری و رفیق بازی افزوده و حاکم شود و دولت در سایه و یاران گرمابه و گلستان بدون شایستگی های ذاتی بر حکمرانی دست یابند آن وقت آن می شود که سالهاست دامن این استان مظلوم را گرفته و در نابسامانی گوی سبقت را از دیگران در کشور ربوده است.
امروز در کرمانشاه حذف معنی دار نیروهای مومن به انقلاب در گرانیگاههای رانت و باند و حمایت چهره های در پس پرده فتنه نمیتواند پنهان ومستور باشد .
گرچه این شیوه مدیریت وحکمرانی خیلی زود به خط پایان میرسد ولی دعوای اصحاب تشنه قدرت مدتها مصیبت ساز و عامل کشمکش آنها بر سر استان شده و خسارت های جبران ناشدنی ای را به مردم مظلوم این استان وارد خواهد کرد.
رقابت باندهای قدرت در نحله اصلاح طلبان تندرو از مجلس ششم تا لندن و از آنجا تا فتنه نشان داده است که این طیف و جریانهای همسو با آن، بیش از مردم و انقلاب دربند منافع شخصی و قبیله ای و باندی خویش هستند و در این مسیر پای بر منافع خویش نمی نهند بلکه تا جایی که بتوانند از حق مردم تراشیده و بر انبان خویش می افزایند. چنین رویکرد خیانت آلود و ناجوانمرادنه ای کجا و دغدغه های انقلابیون درخط ولایت کجا؟
صلاح کار کجا و من خراب کجا؟
ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا؟
با کمال شرمساری و تاسف باید اذعان کرد که ارادت سالاری و (رفیق بازی به ابتذال کشیده شده) در کرمانشاه توسط برخی اعضای ذینفوذ دولت و اجزایی از اصلاح طلبان تندرو و موثر بر مرکز در کرمانشاه، از آن نوبرانه های غریبی است که تا به حال این استان به خود ندیده بود و به لطف اقدامات خارق العاده دولت جدید، آن را هم مردم استان ما دیدند!
با وجود همه این دردها پزشکان حاذق و رهروان صادق نظام و پیروان حقیقی ولایت علوی، علیرغم بی مهریها و ساحت شکنی ها ایستاده ومقاوم، بیرق سرخ مبارزه با زر و زور و تزویر و ناکثین و مارقین و قاسطین را بر دوش گرفته و نمی گذارند انقلاب به دست نااهلان و نامحرمانی بیفتد که این روزها در پوستین وفاق به جان نیروهای خدوم انقلاب افتاده اند.
ممکن است گاهی اسب تروایی با خیال خام کسی وارد حیطه و گلو گاه انقلاب بشود اما ذات خیبرشکنی نظام و فرزندان بسیجی ولایت اجازه بروز و ظهور و رسیدن به غایت خیالی شان که مستعمره شدن مجدد ایران اسلامی است را به آنان نخواهد داد:
ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائکه ان لا تخوفوا و لاتحزنوا و ابشرو بالجنه التی کنتم توعدون
واما نتیجه اینکه ریاست دولت بفرمایند این نوع حکمرانی د. کدام فراز نهج البلاغه آمده است ..براستی بر فراز یک فرود ایستاده ایم