مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران ضمن مضحک خواندن خبر سازی روزنامه گاردین نسبت به تغییر مسئولان بسیج در دانشگاه ها تاکید کردند: مسئولان جدید بسیج ضد انگلیسی تر هستند.
به گزارش خط از «خبرگزاری دانشجو»، در پی انتشار خبر جا به جایی سالانه مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور در خبرگزاری دانشجو، برخی رسانه های غربی از جمله روزنامه گاردین با شانتاژ خبری نوشتند، جابه جایی این افراد به دلیل رهبری دانشجویان در ماجرای سفارت انگلستان و باغ قلهک است.
این روزنامه و سایت های همسو با آن در حالی اقدام به جوسازی رسانه ای کردند که به نظر می رسد نسبت به جابه جایی های معمول و سالانه مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه ها که همزمان با پایان سال تحصیلی و تا تیر ماه اتفاق می افتد آگاهی و اطلاعی ندارند.
این در حالی است که هر سال همزمان با پایان سال تحصیلی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، انتخابات بسیج دانشجویی هر دانشگاه با حضور اعضای بسیج دانشجویی آن دانشگاه برگزار شده می شود.
در این راستا خبرگزاری دانشجو به منظور شفاف سازی و تنویر افکار عمومی با مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران گفت و گو کرد.
سرافزار: این اقدام سناریوی انگلستان برای بازگشت به تهران است
محمد سعيد سرافراز در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، ضمن تمسخرآميز خواندن ادعاي سايتهاي ضد انقلاب و روزنامه گاردين مبني بر اخراج مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه تهران گفت: اين امر در راستاي درخواست بازگشت انگلستان به سفارتخانه اين كشور در تهران است اما آنها سعي ميكنند نشان دهند كه فضاي داخلي ايران آمادگي دارد كه درخواست انگلستان را براي از سرگيري روابط قبول كند.
وي با اشاره به خبر منتشر شده در «خبرگزاري دانشجو» افزود: با وجود اينكه در متن گزارش اين خبرگزاري اين مسئله قيد شده بود كه مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاهها به طور روال هر سال يك مرتبه جابهجا ميشوند اما رسانههاي ضد انقلاب اين سناريو را به راه انداختند تا در برنامه بلندمدت خود بتوانند براي انتخابات رياست جمهوري در تهران پايگاه داشته باشند.
مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي شريف خاطر نشان كرد: انتخابات مجلس شوراي اسلامي بدون دخالت انگلستان برگزار شد و امنيت و آرامش داشت اما انگلستان تلاش ميكند كه براي انتخابات رياست جمهوري به تهران برگردد.
پیشوا: اگر ادعای رسانه های انگلیس درست بود، دولت ایران همان ۶ ماه قبل مسئولان بسیج را برکنار می کرد
حسين پيشوا، مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير نيز در ادامه، اين اقدام رسانههاي ضدانقلاب را نشر اكاذيب دانست و گفت: با توجه به اتفاقاتي كه در چند ماه اخير رخ داده اين امر نشان ميدهد كه انگلستان براي برقراري ارتباط دوباره تمايل بسياري دارد و از اين رو از هر فرصتي استفاده ميكند تا اين تمايل خود را توجيح كند.
وي گفت: جابهجايي مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاهها يك روال طبيعي بوده كه هر سال رخ ميدهد و ربطي به سفارت انگليس ندارد حتي اگر اين ادعاي رسانههاي غربي را بپذيريم بايد از آنها سوال كنيم كه پس چرا دولت ايران بلافاصله بعد از اتفاقات سفارت انگلستان اقدام به بركناري مسئولان بسيج نكرد و امروز كه بيش از ۶ ماه از اين ماجرا گذشته اين اتفاق رخ داده است.
پيشوا خاطرنشان كرد: رسانههاي غربي و دولت انگلستان بايد بداند كه مسئولان جديد بسيج دانشجويي از ما ضدانگليسيتر هستند و اين امر را حتما در مناسبتهاي مقتضي نشان خواهند داد و ثابت مي كنند كه همچنان بر مواضع ضد انگليسي و ضداستكباري پابرجا هستند.
اسدبیگی: انگلستان تلاش می کند در انتخابات ریاست جمهوری در تهران پایگاه داشته باشد
اسدبيگي، مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت نيز درباره انتشار خبر جابهجايي مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران در رسانههاي ضدانقلاب گفت: هدف از انتشار اينگونه خبر تغيير مسئولان بسيج اين است كه بين افكار عمومي اين شبهه را ايجاد كنند كه مسئولان نظام و انقلاب از مواضع اصلي خود كوتاه آمده و در برابر فشارهايي كه از سوي دولت انگلستان تحميل ميشود تغيير موضع دادهاند و تمايل به برقراري ارتباط دوباره با انگلستان هستند.
وي تصريح كرد: موضع و ديدگاه ما نسبت به دولت انگلستان همان ديدگاه رهبري است.
اسدبيگي با بيان اينكه انتخابات مجلس بدون حضور دولت انگلستان در نهايت آرامش برگزار شد، خاطر نشان كرد: دولت انگلستان كه يكي از اصليترين پايگاههاي خود را در ايران از دست داده تلاش ميكند تا در انتخابات رياست جمهوري بتواند بار ديگر پايگاه رسمي داشته باشد اما موضع ما همان موضع سابق است و تغييري نميكند.
حسن زاده: از بستن سفارت انگلستان پشیمان نیستیم
علي حسن زاده، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير در این باره با اشاره به ساختار انتخاب مسئول بسيج دانشجويي دانشگاهها گفت: هر كسي از ساختار بسيج دانشجويي اطلاع داشته باشد ميداند كه هر سال اين مسئولين به انتخاب دانشجويان عوض ميشوند.
وي افزود: اين قضيه نشان ميدهد كه آنها نسبت به فضاي داخل كشور آگاه نيستند و تحليلهايشان غيرواقعي است و براي كساني كه دائما به آنها استناد ميكنند مناسب است.
حسنزاده با اشاره به اقدام دانشجويان و بستن سفارت انگليس گفت: سال گذشته براي دولت انگليس كه خود را در ايران صاحب نفوذ و حق ميدانست سال تحقيرآميزي بود و ديپلماتهاي اين كشور به شكل تحقيرآميزي از ايران رفتند.
وي با اشاره به انتخابات پرشور مجلس نهم گفت: يكي از دلايل برگزاري انتخابات پرشور مجلس نهم اين بود كه سفارت انگليس در تهران تعطيل شد و اين نشان ميدهد كه در طول انتخاباتهاي گذشته آنها چه توطئههايي را در ايران انجام ميدهند.
حسنزاده افزود: متاسفانه وزارت خارجه در ارتباط با دولت انگليس هوشمندانه عمل نكرد به خصوص در ديدار وزير خارجه ايران با وزير خارجه انگليس و دولت انگليس نيز فرصت را مناسب ديد تا توپ را داخل زمين ايران بيندازد و اين گونه القا كند كه مردم ايران از بستن سفارت پشيمان شدهاند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير تاكيد كرد: در حالي كه اين گونه نيست و قطع رابطه با دولت انگليس خواست ملت انقلابي ايران است.
جعفریان: شیطنت رسانه های غربی احمقانه و بچه گانه است
حميدرضا جعفريان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه شریف نیز با اشاره به شيطنت رسانههاي غربي در خصوص جابهجايي مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران گفت: آنچه كه مسلم مي باشد اين است كه دولت انگلستان براي برقراري ارتباط مجدد با ايران و ايجاد پايگاهي در كشورمان دست و پا ميزند.
وی با بيان اينكه اين مسئله در ابعاد مختلف صورت ميگيرد، افزود: اتفاقي كه در حاشيه نشست كابل رخ داد و درخواست انگلستان براي مذاكره با ايران و همچنين شيطنت رسانههاي آنها حاكي از اين مسئله است.
وي با بيان اينكه شيطنت رسانههاي غربي در خصوص تغيير و جابه جايي مسئولان بسيج دانشگاههاي تهران شيطنت بچهگانه رسانهاي است، گفت: هر ساله در اين زمان مسئولان بسيج دانشگاههاي تهران و سراسر كشور كه چيزي حدود ۲۰۰ دانشگاه است، تغيير ميكند و اينگونه نيست كه سازمان در عزل و نصب آنها دستي داشته باشد؛ زيرا خود فعالان دانشجويي دورههاي قبل يك نفر را به عنوان مسئول انتخاب و سازمان آن را تاييد ميكند.
جعفريان با بيان اينكه كار صورت گرفته كار بسيار مضحك و احمقانهاي بوده است، گفت: موضع ما در مقابل انگلستان كاملاً مشخص است و همه مردم ايران، انگليس را دشمن تاريخي خود ميدانند كه قبل از انقلاب و ۲۰۰ سال پيش شيطنتهاي زيادي را عليه ايران انجام داده است.
مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي شريف با بيان اينكه اقدام دانشجويان در هشت آذر ۹۰ مقابل سفارت انگلستان برآمده از خشم چندين ساله آنهاست كه امري كاملاً طبيعي بود، گفت: يك عده دانشجويي اسلامي احساس كردند انگلستان پايش را از گليمش درازتر ميكند و بايد ادب شود.
وي با بيان اينكه تا زماني كه انگلستان از ملت ايران به واسطه اتفاقاتي كه عليه ايران به وجود آورده است، رسماً عذرخواهي نكند اوضاع همينگونه است، خاطرنشان كرد: از وزارت امور خارجه نيز انتظار داريم تلاش خود را در اين زمينه انجام دهد و با موضع مقتدرانه با مسئله انگلستان برخورد كند.