توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 17147
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۱۲
دردمندانه با رئیس جمهور منتخب
آقای روحانی، مشکل دقیقا اینجاست؛
سرویس سیاست «خط»، 18تیرماه 92
آقای روحانی، مشکل دقیقا اینجاست؛
بعد از حادثه‌ی کوی دانشگاه، شورش پیش آمد. شورش و بلوا در تهران، حادثه‌ی زشت و نفرت‌آوری بود که ملت عزیز و مقاوم و صبور و منطقی ما را مکدر کرد. آن‌چه در تهران پیش آمد، لطمه به امنیت ملی بود؛ تلاشی بود برای برهم زدن آرامش مردم شریف و تخریب اموال عمومی و خصوصی و بالاتر از آن، اهانت به نظام و ارزش‌های آن و مقام معظم رهبری.
آن‌چه پیش آمد، حادثه‌ی ساده‌ای نبود؛ تلاشی بود برای مرزشکنی و برای ابراز کینه‌توزی علیه نظام که نه رابطه‌ای با این ملت شریف داشت و نه نسبتی با دانشگاه و دانشگاهیان. حادثه‌ی شورش، یک حرکت کور، یک بلوا، یک حرکت ضد امنیتی، با شعارهای منحرف‌کننده بود که به نظر من برای مخدوش کردن شعارهای مطرح‌شده در دوران جدید ریاست‌جمهوری به وجود آمد. تحریک احساسات مردم متدین و دل‌سوز و وطن‌خواه که تاب تحمل حمله به ارزش‌ها، رهبری، و مقدسات خود را ندارند، فقط از آن جهت صورت گرفت که ملت به خشونت واداشته شود. در واقع این شورش، نه تنها یک اقدام ضد امنیتی بود بلکه اعلام جنگی بود به رییس‌جمهور و شعارهای او. به یاری خداوند این بلوا خاموش شد

سخنان سید محمد خاتمی، رئیس جمهور وقت ایران، مرداد 78 در همدان


روزنامه صبح امروز به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی سعید حجاریان، تئوریسین اصلاح طلبان- دقیقا یک روز بعد از حوادث کوی دانشگاه 78

شاید برای بسیاری مشاهده ی این تفاوت در سطح دیدگاه بین سید محمد خاتمی و دست راست تئوریکش یعنی سعید حجاریان در دوران اصلاحات، در خصوص مسئله ی بزرگی همچون حادثه ی کوی دانشگاه تعجب انگیز باشد اما واقعیت همین است که منتشر شد.

به همین دلیل است که از چند روز گذشته انتقادات از سوی برخی جریان های رسانه ای ضد انقلاب علیه سید محمد خاتمی و همچنین خود رئیس جمهور منتخب به دلیل نظراتشان در مورد حوادث کوی دانشگاه فزونی یافته است.

اما نکته ی بسیار تامل برانگیزی که باید رئیس جمهور منتخب به آن نگاه عمیق و ویژه داشته باشد بررسی دقیق اطرافیان است.

متاسفانه برخی اخبار از تعامل بسیار نزدیک دکتر روحانی با یک جریان سیاسی برای انتخاب کابینه ی یازدهم خبر می دهد که این خبر موجب شده است همگان نسبت به عملی شدن شعار اعتدال رئیس جمهور منتخب ابراز نگرانی کنند، فلذا این هشدار را باید سریع و صریح به ایشان داد که مراقبت کنند آنها که در لفظ مدعای ولایت پذیری هستند و در عمل پایبندی چندانی به گفتمان رهبری ندارند در زیر لوای اعتدال دوباره بر سر مسندها باز نگردند.

مقابله با این طیف انباشته از حیله البته کار ساده ای نیست و همین نکته میزان فشار بر روی حسن روحانی را مشخص می کند.

دکتر روحانی با استناد به همین خبر که نشان از اختلاف 180 درجه ای سید محمد خاتمی و سعید حجاریان در مقابل یک جریان ضد امنیتی به نام حوادث کوی دانشگاه بوده است می تواند ببیند که چگونه افرادی با تفاوت دیدگاه شگفت، می توانند خود را به رئیس جمهور نزدیک کنند و احیانا با استفاده از رانت قدرت چه فجایعی را بیافرینند.

همگان از نقش روزنامه ی منتسب به سعید حجاریان یعنی صبح امروز در مشکلات سیاسی و امنیتی آن روزهای کشور مطلعند و به نحو اولی آقای روحانی که در آن سالها در شورای عالی امنیت ملی حاضر بوده اند از این مسئله آگاهند.

فلذا باید یادآور شد که مبادا افرادی به لطایف الحیل بر سر کار آیند که نظراتشان در مواقع بروز بحران با مواضع رئیس جمهور منتخب در تضاد کامل بوده و پتانسیل های کشور را هرز خودخواهی ها، باندبازی های و فامیل پروری های اطراف کنند.

مبادا کسانی بر گرد شیرینی قدرت بنشینند که جز آلوده کردن آن کاری از دست و پایشان نیاید!

آقای دکتر روحانی حتما دیده اند و می دانند که اطرافیان ناصالح و فریبکار در سالیان گذشته چه آسیبهای بزرگی به بدنه ی دولت و برخی بزرگان وارد کرده اند، حتما می دانند که مشکل بسیار بزرگ و شاید بتوان گفت اصلی ترین مشکل ما در روزهای پس از انقلاب، وجود اطرافیان ناشایست، حاشیه ساز و حاشیه پرداز بوده است که تا همین امروز آثار وجودیشان را در برخی مسائل کشور می توان دید، پس فرض است که ایشان با دقت و تانی در انتخاب کارگزارانی امین و صادق و ولایت باور اهتمام بورزد که این خود خواهد توانست در بحرانهای پیش رو دست یاری خداوند را همراهش کند.
Share/Save/Bookmark