توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 68051
سه شنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۰۴
در حاشیه اتفاقات اخیر؛
ماجرای مهسا امینی و ۲ کارویژه‌ای که باید در دستور کار رئیس عدلیه قرار بگیرد
برخی امور هستند که در قوه قضائیه با جدیت و با قید فوریت پیگیری می شود اما متأسفانه در موضوع فضای مجازی در این سال ها با مماشات هایی از سوی قوه قضائیه روبرو بوده ایم که جای توجیه ندارد و ضرر این مماشات ها را هم اول از همه، مردم پرداخت کرده اند.
ماجرای مهسا امینی و ۲ کارویژه‌ای که باید در دستور کار رئیس عدلیه قرار بگیرد
به گزارش خط نیوز به نقل از جهان نيوز: رهبر انقلاب، تیرماه امسال در دیدار با رئیس و مسئولین قوه قضائیه فرموده بودند: «یکی از حقوق عمومی مردم همین است که امنیت روانی داشته باشند. امنیت روانی یعنی چه؟ یعنی هر روز یک شایعه‌ای، یک دروغی، یک حرف هراس‌افکننده‌ای در ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامه‌ها بودند که این کارها را می کردند، حالا فضای مجازی هم اضافه شده. هر چند وقت یا چند روز یک بار، گاهی چند ساعت یک بار یک شایعه‌ای، یک دروغی، یک حرفی را یک آدم مشخصی یا نامشخصی در فضای مجازی منتشر می کند، مردم را نگران می کند، ذهن مردم را خراب می کند. یک دروغی را مطرح می کند، شایع می کند، خب، این امنیت روانی مردم از بین می‌رود. یکی از وظایف قوه‌ی قضائیه برخورد با این مسئله است. البته اینجا هم من شنیدم بعضی گفتند که قانون نداریم؛ اولاً می شود از همین قوانین موجود استفاده کرد و حکم این را فهمید؛ اگر قانون هم ندارید، سریع قانون تهیه کنید؛ اینها چیزهای مهمی است».

این سخنان دقیق ایشان، در چند روز اخیر و با درگذشت مرحومه مهسا امینی، نمود بیشتری برایمان پیدا کرده است.

از همان دقایق و ساعات ابتدایی که خبر بستری شدن آن مرحومه در فضای مجازی و رسانه ها پخش شد تا زمانی که خبر رسمی درگذشت او اعلام شد، دوباره فرصتی برای ضد انقلاب، مغرضین و افراد سطحی نگر در داخل کشور مهیا شد که ملت ایران را با اخبار دروغ، شبهات، شایعات و گمانه زنی های سطحی و مخرب، بمباران کنند.

از آن سو، نیروی انتظامی نیز هر چند کمی دیر اما در هر صورت فیلم لحظه از حال رفتن و افتادن آن مرحومه بر روی زمین را منتشر کرد؛ البته بدون بررسی نهایی گزارشات و نظر نهایی پزشکی قانونی، نظر دادن قطعی در مورد این پرونده فعلاً ممکن نیست اما نیروی انتظامی تا این لحظه با انتشار فیلم، آب پاکی را بر روی دست عده ای مغرض و سوء استفاده گر ریخته است.

اما روایت اول این اتفاقات توسط ضد انقلاب خارج نشین و افراد مغرض داخلی و با استفاده از فضای مجازی یله و رها در ذهن و روان مردم کوبیده شد و متأسفانه بسیاری از مردم هم اکنون جواب نیروی انتظامی و فیلم منتشر شده از سوی پلیس را ندیده و نشنیده اند.

وقتی شاهد یک فضای ول و بدون مسئولیت مجازی هستیم و هرکسی در هرزمان و مکانی، حتی نشسته در اتاق بی بی سی، صدای آمریکا و یا زیر پتویی در آن سوی مرزها از امکانات فضای مجازی و زیرساخت های فنی نظام اسلامی، هر چه را بخواهد و اراده کند به جان و روح این مردم و مملکت می اندازد، واقعاً چه انتظاری از وضعیت جامعه باید داشته باشیم؟!

چنین وضعیت نابسامانی را حتی نمی توان برای یک خانواده چهار نفره هم تجویز کرد!

چگونه راضی شده ایم که در هر ثانیه، دقیقه و ساعت، بیش از 80 میلیون نفر از مردم کشورمان - مستقیم و غیر مستقیم - در معرض توپخانه یک چنین فضای ولنگار مجازی با حکمرانی پلتفرم های بیگانه و با بازیگری ضد انقلاب خارج نشین، سطحی نگران داخلی از جمله برخی سلبریتی ها و فالوورداران قرار بگیرند و در حقیقت، در یک جنگ ادراکی – شناختی و در وقایع گوناگون اجتماعی، فرهنگی سیاسی و ...، این تشویش ها، شایعات، دروغ ها، برچسب زنی ها و سخنان عوامانه به ذهن و فکر مردم بمباران شود؟!

در هر صورت در اتفاقات اخیر، دو مطالبه اساسی از قوه قضائیه وجود دارد؛ اول اینکه، آن مطالبه رهبر معظم انقلاب در مورد تأمین امنیت روانی مردم به عنوان «حقوق عامه» چه شد و به کجا رسید؟ مخصوصاً که ایشان صراحتاً از فضای مجازی نام بردند و در مورد آن هشدار دادند.

برخی امور هستند که در قوه قضائیه با جدیت و با قید فوریت پیگیری می شود اما متأسفانه در موضوع فضای مجازی در این سال ها با مماشات هایی از سوی قوه قضائیه روبرو بوده ایم که جای توجیه ندارد و ضرر این مماشات ها را هم اول از همه، مردم پرداخت کرده اند.

دوم اینکه، ضروری است تا قوه قضائیه در اتفاقات اخیر و پس از نهایی شدن گزارش ها و بررسی ها، با افرادی که از این آب گل آلود مجازی ماهی گرفته و با دروغ، شایعه پردازی و بازی با احساسات مردم، خود را عقل کل یا مطلع از امور نشان داده و امنیت روانی و آرامش جامعه را برهم زدند و از آن مهمتر، به نظام اسلامی تهمت و افتراء زدند، برخورد عبرت آمیز کند. رهبر انقلاب در سال 88 نیز فرمودند: «تهمت زدن به یک شخص گناه است، تهمت زدن به یک نظام اسلامی، به یک مجموعه، گناه بسیار بزرگتری است».
Share/Save/Bookmark