توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 47224
يکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۶
توهین فیلم «خوب، بد، جلف» به پرسنل ناجا/ بازی جدید واشنگتن با روح و جسم برجام
حسین موسویان، به تازگی و در گفت‌وگو با یک رسانه خارجی از بازی جدید واشنگتن درباره «برجام رئیس جمهور روحانی»، خبر داده است.
توهین فیلم «خوب، بد، جلف» به پرسنل ناجا/ بازی جدید واشنگتن با روح و جسم برجام

توهین فیلم سینمایی «خوب، بد، جلف» به پرسنل ناجا

فیلم سینمایی «خوب، بد، جلف» که در جشنواره فجر امسال نیز حضور داشت و هم‌اکنون در حال اکران در سینماهای کشور است، متأسفانه حاوی سکانسی است که در آن صراحتاً به پرسنل محترم انتظامی توهین می‌شود.

دو کاراکتر فیلم یعنی سام درخشانی و پژمان جمشیدی در بخشی از آن، در مقابل حمید فرخ‌نژاد که نقش یک سرگرد انتظامی را بازی می‌کند مشغول گفت‌وگو درباره خانواده نیروهای پلیس می‌شوند و دیالوگی را مطرح می‌کنند که حتی قلم نیز از اشاره به آن شرم دارد.

کارگردان و نویسنده این اثر به اصطلاح کمدی «پیمان قاسم‌خانی» است.


*صدالبته خاطر دریادلان ناجا و خانواده‌های آنها با انداختن یک سنگ متلاطم نمی‌شود کما اینکه از قدیم هم گفته‌اند: کِی شود دریا به پوز سگ نجس...

اما پر واضح است که نباید و نمی‌شود نسبت به برخی مسائل سکوت کرد و رسانه‌ها و البته مسئولان ناجا در این رابطه وظایفی روشنی دارند.

مسئله توهین به مأموران خدوم انتظامی در کشور بویژه پس از فتنه سال 88 شدت بیشتری یافته است.

چند روز قبل بود که سعید لیلاز، فعال سیاسی و اقتصادی اصلاح‌طلب در یک گفت‌وگو اینطور ادعا کرد که پدیده قاچاق در کشور به علت فقر مرزبان‌ها و حقوق کم آنها رخ می‌دهد![3]

رئیس‌جمهور روحانی نیز چند سال قبل در یک سخنرانی با اشاره به گشت‌های ارشاد ناجا از مأموران پلیس با عنوان «پاسبان» یاد کرده و همچون رئیس‌جمهور سابق با این گشت‌ها به مخالفت برخاسته بود.

اگرچه این رفتارها واکنش فرماندهان نیروی انتظامی و شخص وزیر کشور را طلب می‌کند اما اخلاق حکم می‌کند که اصحاب هنر و سیاست نیز از رفتارهای دون شأن نسبت به هرکس و هر چیزی بپرهیزند.

چه اینکه ادب مرد به زِ دولت اوست و دود این آتش نیز در وهله اول به چشم خود اصحاب توهین و تمسخر خواهد رفت زیرا نیروهای مسلح برای جانفشانی در راه مردم و امنیت کشور نیاز به روحیه‌ای دارند که بایستی از جانب مردم قدرشناس و مجموعه حاکمیت نیز به آنها تزریق شود.

از سوی دیگر متأسفانه مسئله مجاهدتهای پرسنل خدوم ناجا و خانواده‌های شریف آنها هرگز آنطور که باید و شاید به اطلاع عموم جامعه نمی‌رسد و حتی برگزاری یادواره‌های کشوری شهدای ناجا نیز طی سال‌های اخیر به هر دلیلی کمرنگ شده است و خبر چندانی از آنها نیست.

این در حالی است که روزی نیست که شهید یا شهدایی از نیروی رشید انتظامی به قافله چند هزار شهید ناجا افزوده نشود.

شهدایی که طی 38 سال مبارزه بی‌امان ناجا با ناامنی و شرارت، توانسته‌اند امنیتی مثال‌زدنی را به ایران اسلامی هدیه کنند اما متأسفانه به دلیل کینه‌های فروخورده باید زخم زبان‌ها را نیز تحمل کنند.

در اشاره به این فیلم سخیف و حضور قابل تأمل آن حتی در جشنواره فیلم فجر بایستی بیان کرد که از سوابق امنیتی وزیر ارشاد دولت یازدهم بعید بود که خطوط قرمز و ضرورت عدم توهین به قشرهای خدوم کشور را نادیده بگیرد و به نحوی اجازه دهد که جماعت اپوزیسیون فرهنگی کینه‌های فروخورده خود از پرسنل ناجا را در یک فیلم به نمایش بگذارند...

بدیهیست که این شجره خبیثه اگر از ریشه قطع نشود؛ پس از توهین به ناجا نوبت دیگران نیز فراخواهد رسید...


***


خبر موسویان از بازی جدید واشنگتن درباره برجام

به گزارش جماران، «حسین موسویان» دیپلمات سابق و از چهره‌های نزدیک به دولت به تازگی در بخشی از مصاحبه خود با شبکه راشاتودی روسیه گفته است: معتقدم که ترامپ برجام را یکجانبه ترک نخواهد کرد اما آنها راه‌های دیگری را خواهند آزمود تا ایران را عصبانی کنند. اگر ایران نتواند از منافع اقتصادی برجام بهره‌مند شود، چرا باید خود را متعهد به آن بداند؟ این موضوع میدان بازی جدید واشنگتن خواهد بود.[4]


*موسویان تلویحاً درباره گزینه «شکست رسمی برجام» صحبت کرده است.

مسئله‌ای که از 3 سال قبل مورد اشاره برخی تحلیلگران قرار گرفته بود و درباره آن هشدارهای مختلفی داده شد.

چرای فلسفی که حسین موسویان طرح کرده است البته بر این پایه استوار است که دولت ایران در فضای پسابرجام عملاً از هیچ موهبت خاصی برخوردار نشده است.

بی‌دستاوردی محرزی که البته باید افزوده شدن به گستره تحریم‌ها در پسابرجام را نیز تحمل کند و هر از گاهی در کلام آقایان ظریف یا لاریجانی از عدم همکاری بانک‌های بزرگ اروپایی و غیر اروپایی با دولت ایران ابراز نارضایتی کند.

مسئله بی‌دستاوردی برجام تا آن اندازه محرز است که حتی رئیس‌جمهور روحانی هم چندی قبل به آن اشاره و تصریح کرد که آمریکا قول داده مشکلات را رفع کند.

قولی که البته هیچگاه مشخص نشد نتیجه آن چه بوده است؟!

با توجه به فضای فعلی که در یک سوی آن دست دولت آقای روحانی از دستاوردهای ملموس برجام خالی مانده و در سمت دیگرش نیز آمریکا مرتکب نقض فاحش متن و روح برجام شده است؛ به نظر می‌رسد «فرض میرایی برجام» تا آن اندازه از اتقان برخوردار شده است که حتی حسین موسویان بعنوان یکی از مروّجین برجام که برای اشاعه آن از کاخ سفید هم پول دریافت کرده؛ مجبور است زمزمه شکست را بر زبان بیاورد.

شاید ستاد برجام بایستی خود را برای تکرار نوستالژی توافق شکست خورده سعدآباد در سال 84 آماده کند...

گفتنیست، رئیس‌جمهور روحانی در سخنان خود در همایش مجریان برگزاری انتخابات 96 که روز شنبه گذشته برپا شد، اظهار کرده است:برجام که متعلق به دولت نیست بلکه برجام متعلق به ملت، رهبری است و همه دست به دست هم دادیم و آقا راهنمایی، هدایت و ارشاد کردند، ملت به صحنه آمدند و همه دست به دست هم دادیم و یک افتخار ملی است.[5]

این در حالی است که ابراهیم اصغرزاده، فعال سیاسی اصلاح‌طلب نیز حتی چندی قبل طی صحبت‌هایی تأکید کرده بود که روحانی نباید برجام خود را به گردن رهبری نظام بیاندازد.[6]

***


1_http://sharghdaily.ir/News/115973

2_http://armandaily.ir/fa/Main/Detail/179624

3_ http://www.mashreghnews.ir/fa/news/693644

4_ http://www.isna.ir/news/95120402702

5_ http://fna.ir/WFMJS9

6_http://www.mashreghnews.ir/fa/news/687662
منبع مشرق
Share/Save/Bookmark